NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS- NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS- NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS

* De maand September loopt alweer op zijn einde.
Volgende week komt er een geisoleerd nieuw dak op de paardenstal.
Dit gaat ervoor zorgen dat de paarden en pony’s die daar wonen het nog comfortabeler krijger.
‘s zomers blijft het koeler en ’s winters houden we het aangenamer. In hoeverre deze werkzaamheden (over)last geven is nog niet bekend.

* De maand Oktober is de laatste maand van dit kwartaal. Zorg ervoor dat alle lessen gereden worden voor 1 november.

* In de herfstvakantie (18 t/m 22 okt) is er een ponykamp van 5 dagen voor (half) gevorderde kinderen. Hier zijn nog 4 plaatsen beschikbaar. De lessen in de herfstvakantie gaan gewoon door.

* Op dinsdag 19 Oktober organiseren wij een poets en opzadelcursus voor kinderen. Deze cursus is van 10.00 tot 14.00 uur. Lunch wordt verzorgd op de manege. Kosten bedragen € 25.-
Opgeven voor deze cursus kan via het online klantenportaal of de manegeplan App.

* De week NA de herfstvakantie (Maandag 25 Oktober t/m Zaterdag 30 Oktober) gaan we HALLOWEEN rijden op de manege. Tijdens de pony en puberlessen hebben we een sport en spel les.
De stalbazen, instructeurs en barpersoneel zullen geheel in het thema verkleed zijn.
Wij willen vragen om je zo eng / griezelig mogelijk te verkleden. Tevens zoeken we voor elke les 2 ‘monsters’ om te assisteren tijdens de les. De ouders die begeleiden tijdens de les mogen zich natuurlijk ook verkleden. 😊

* Er is weer ruimte voor vaste lease. Wil je ervaren hoe het is om een eigen paard of pony te hebben? Wel de lusten maar niet de lasten? Voor een half jaar of een jaar? Onbepaalde tijd? Wat komt er allemaal bij kijken? Vraag nu een gesprek aan en ik vertel je er graag alles over.

NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS- NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS- NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS

nieuwsbrief okt 21